Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami

Bajgiel – gatunek klasycznego żydowskiego pieczywa, który wymyślony został prawdopodobnie w Krakowie. Aktualnie jednak chyba najbardziej kojarzony ze Stanami, szczególnie Nowym Jorkiem, gdzie są one niezwykle popularne. Nie ukrywam, że osobiście uwielbiam te bułeczki w każdym wydaniu. Nie bez kozery więc po otrzymaniu kulinarnego wyzwania od Ramy, polegającego na stworzeniu ciekawego i niebanalnego przepisu z […]

Artykuł Bajgle z rwaną wieprzowiną (pulled pork), serem i warzywami pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl.

Udostępnij
DOMOWA PIEKARNIA KANAPKI KOLACJA KUCHNIE ŚWIATA Najnowsze przepisy WSZYSTKIE PRZEPISY

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *